Naar de homepage

 

Welkom bij Ferienhaus Altes Amtsgericht > Accommodatie

Accommodatie

Het statige gebouw kenmerkt zich door zijn dikke muren en prachtige ligging in het historische centrum. Vanuit de accommodatie liggen de restaurants, terrassen, park, buitenbad en openluchttheater op steenworp afstand.

De accommodatie is opgedeeld in 5 appartementen en meerdere groepsruimtes. Ieder appartement beschikt over vier slaapplaatsen. Ze zijn compleet ingericht met een eethoek, een open keuken, een zitgedeelte met slaapbank, een slaapkamer met twee 1-persoons bedden, een badkamer met douche en wc.

Naast de appartementen is er beneden een groepsruimte met een zit en eetgedeelte ( schotel TV ). Een complete keuken met vaatwasser, oven, diepvries, koelkast, magnetron, fornuis (de voormalige gevangeniscel) en twee toiletten. Tevens is er nog een grote douche met kleedruimte. Dit is ideaal voor fietsgroepen, waarvoor ook een fietsenstalling aanwezig is. Vanuit de gezamenlijke ruimtes is er een deur naar het terras (biergarten). Vanaf hier heeft u door de hoge ligging een prachtig uitzicht over het Teutoburgerwald.


 


 

Naar de homepage